Kerstles + aanbod voor 2021

logo-ewo-tekstwitNieuwsbrief  - 10 april 2021

 


kinderyoga-600w
 

Zondag 13 dec was een feestelijke dag! Ik mocht 8 nieuwe collega’s hun certificaat Yoga voor Peuters en Kleuters uitreiken. 

Door de corona maatregelen liepen we een beetje vertraging op, maar ik ben heel blij dat we na een korte pauze de draad weer op konden pakken en dat de yogazaal in Haarlem ruim genoeg is om met 1,5 meter afstand aan 8 deelnemers les te kunnen geven. Nu hopen dat we staks de draad weer op te kunnen pakken. 

Ik had aangekondigd dat dit de laatste opleiding zou zijn en werd verrast door de vele reacties die ik heb gekregen met vooral de vraag: Waarom?

Ik heb besloten nu toch iets persoonlijks te delen. Afgelopen jaar is mijn intens lieve man onverwachts overleden. De schok, het ongeloof en het verdriet was enorm groot en is natuurlijk ook nog niet voorbij. Ik heb aardig wat beslissingen moeten nemen over mijn nu veranderende toekomst en daar leek het stoppen met de peuteryoga bij te passen.

Maar daar kan ik gelukkig nu op terugkomen en kan ik oprecht zeggen dat ik het nog veel te leuk en fijn vind om hier les in te geven. 

Dus...er staat dan ook weer een nieuw aanbod klaar voor 2021

11 april de jaarlijkse bijscholing dag met thema aarding. Vol met praktische oefeningen voor jezelf en die je kunt geven aan de kinderen.
Meer info lees je hier

3-daagse Docentenopleiding Yoga voor Peuters en Kleuters
Di 9, 16 en 30 maart 2021
Zo 7, 14, 28 nov 2021

September start van de Eigen Wijze kinderyoga opleiding
Meer informatie lees je hier.  

Schrijf je tijdig in aangezien er nog steeds beperkt plek is!

Kerstboom foto collage kinderyoga

We hebben nog een weekje te gaan voordat het echt kerst is, dus bij deze nog wat yoga kerst inspiratie voor de peuters en kleuters. 

Wat dacht je van een kerst stalletje te gebruiken als inspiratie. Thuis of op de paar kinderdagverblijven die nog open zijn.

Kerst stalletje

Tips:

De 3 wijze: 

-       De Ohm

-       De zonnegroet

-       De groet aan de maan

De ezel

De kameel

En natuurlijk het wiegen van het baby’tje Jezus

Wiegen van de baby

Goed voor soepele heup- en kniegewrichten.

Ik wens jullie hele fijne feestdagen en graag tot ziens in 2021,
Marjolein Smit

 

 

   logo-EWO  
 
  www.eigenwijzeopleidingen.nl | Contact  
 
Powered by AcyMailing